USUARIS REGISTRATS
Logo CNIB Façana edifici CNIB

Col·legi Notarial Illes Balears

C/ Vía Roma, 4

Tel: 971 712 244 Fax: 971 718 764

07012 PALMA DE MALLORCA

e-mail:

Formulari de contacte

Utilitzi el següent formulari per comunicar-se amb el Col·legi Notarial de les Illes Balears. No oblidi que els camps assenyalats amb un signe # són obligatoris.

 Dispone usted de  caracteres 

Resum informació legal

En compliment del que estableix la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal (" LPD") " CNIB" l'informa de que, mitjançant l'emplenament del formulari, les seves dades personals quedaran incorporats i seran tractats en el fitxer d'usuaris del lloc web de " CNIB", amb l'únic fi de poder-li prestar i oferir els nostres serveis, enviar-li informació i publicitat sobre temes relacionats amb la temàtica de" CNIB". "CNIB" es compromet a no facilitar a tercers la informació continguda en l'esmentat fitxer.

Així mateix, us informem de la possibilitat de què exerciu els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades de caràcter personal, essent responsable del fitxer que els tracta el "CNIB".

Podrà exercir els drets abans esmentats a través del formulari de modificació o cancel·lació de dades, o bé, a través de l'adreça electrònica

Il·lustre Col·legi Notarial de les Illes Balears
C/ Vía Roma, 4 - 07012 - Palma de Mallorca (Illes Balears, Espanya)